NIEUW!
Luchtreiniger TWE-150               - 150 m3/uur

Effectieve en stijlvolle luchtreiniger. Beschikt over de nieuwste AIH-filtertechniek. De nieuwe techniek heeft een zeer hoge filtercapaciteit, echter met minder drukverlies dan wat gebruikelijk is. Het grote voordeel hiervan is dat de motor minder hoeft te presteren waardoor minder slijtage en geluid. De TWE150 is dan ook een zeer stille luchtreiniger. Geschikt voor ruimten tot 90 m3. Kleur: wit

Meer info opvragen


NIEUW!
Luchtreiniger TWE-300               - 300 m3/uur

De TWE-300 luchtreiniger is de grotere uitvoering van de TWE-150 met dezelfde nieuwste AIH-fitertechniek, maar met meer capaciteit en dus geschikter voor grotere ruimtes. Ook de TWE-300 is fluisterstil en toch supereffectief. Geschikt voor ruimten tot 180 m3 Kleur: wit

Meer info opvragen


NIEUW!
Luchtreiniger TWE-900               - 900 m3/uur

Deze luchtreiniger heeft een capaciteit van professioneel niveau en wordt ook toegepast in professionele situaties. Beschikt over de nieuwste AIH-filtertechniek voor een super-krachtige en geruisarme werking. Extra voordeel van de AIH-techniek, toegepast in professionele situaties, is het energie-zuinige aspect. Geschikt voor ruimten tot 480 m3 Kleur: wit

Meer info opvragen


luchtreiniger FA-10000RT        - 1500 m3/uur
(ook voor rookruimten!)

Professionele luchtreiniger met een uniek 3-in-1 wisselfilter-systeem, nu uitgerust met de nieuwste Ultra-Pleat filtertechniek. Geen ionisatie- of plasmatechnieken meer maar echte filterpower! Een revolutionaire uitvinding die zorgt voor top-
prestaties! Reinigt de lucht effectiever dan ooit van rook, stofdeeltjes, bacteriën, geurtjes, enz. Gemakkelijk te plaatsen en op afstand te bedienen met infra-rood. Zeer geschikt voor rookruimten of voor kantoorruimten tot 300 m3.
Kleur: creme-wit.

Meer info opvragen


NIEUW! Speciaal voor o.a. rookruimten:
Luchtverdringer EAS1300         - 1300 m3/uur

Hij is er! Het luchtkwaliteitsysteem dat de binnenlucht in topconditie houdt. Er kan weer volop schone lucht ingeademd worden op plaatsen waar het voorheen bedompt en rokerig was.
De Extreme is ontwikkeld volgens een geheel nieuw en gepatenteerd concept. Een unieke combinatie tussen hoge capaciteit luchtverdringingstechniek en hoog niveau luchtfiltratie levert ongekend hoge prestaties. Het systeem voorziet in een lucht-
circulatie die ver boven de norm ligt. En dat zonder nare tochtverschijnselen. Ideaal voor bijv. rook-
ruimten. Metingen van TNO wijzen uit dat de Extreme vrijwel alle in een ruimte aanwezige luchtvervuiling elimineert. Geschikt voor (rook-)ruimten tot 45 m3.
Uitvoering/kleur: wit, grijs of sendzimir (roestvast).

Meer info opvragen


Omniscent geurverspreider op oliebasis

Deze nieuwe generatie hi-end luchtverfrisser/
geurverspreider is werkzaam met briketten, ge-impregneerd met etherische oliën. Door een geavanceerde verdampingstechniek worden de geuren op een aangename en diffuse wijze verspreid. Geen agressieve sprays maar een constante volledig geautomatiseerde geurvoorziening.

Meer info opvragen


NIEUW!
Koudwater luchtbevochtiger TB-125

Compacte maar zeer effectieve koud water luchtbevochtiger die de luchtvochtigheid snel op het door u gewenste peil brengt. Met een zeer laag geluidsniveau. Groot waterreservoir van 10 liter. Compact, verplaatsbaar en geschikt voor ruimten tot max. 175 m3.

Meer info opvragen


Koudwater luchtbevochtiger TB250

Uiterst solide koud water luchtbevochtiger met nauwkeurige hygrostaat en elektronische signalering. Groot waterreservoir van 25 ltr. Grote capaciteit. Verrijdbaar en geschikt voor ruimten tot max. 450 m3

Meer info opvragen


Koudwater luchtbevochtiger THA146

Uiterst effectieve koud water luchtbevochtiger met nauwkeurige hygrostaat en groot waterreservoir van 34 ltr. Zeer grote capaciteit. Verrijdbaar en geschikt voor ruimten tot max. 450 m3

Meer info opvragen


Koudwater luchtbevochtiger TB500

Professionele koudwater luchtbevochtiger met nauwkeurige elektronisch bediende hygrostaat en groot waterreservoir van 50 ltr. Veel instelopties en unieke optimale benutting het filter. Zeer grote capaciteit. Verrijdbaar en geschikt voor ruimten tot max. 850 m3

Meer info opvragen


NIEUW!
luchtontvochtiger TMRD10

De economische maar ook solide oplossing om de lucht op effectieve wijze te ontvochtigen op plaatsen waar regelmatig vochtoverlast heerst. Ook werkzaam bij lage temperaturen. Nauwkeurige hygrostaat. Waterreservoir van 2,7 ltr. maar permanente afvoer is ook mogelijk. Eenvoudig verplaatsbaar door de gemakkelijke handle en geschikt voor ruimten tot max. 115 m3. Ideaal voor bijv. kelders, schuren, boten en caravans.

Meer info opvragen


NIEUW!
luchtontvochtiger TMRD14

De economische maar ook solide oplossing om de lucht op effectieve wijze te ontvochtigen op plaatsen waar regelmatig vochtoverlast heerst. Ook werkzaam bij lage temperaturen. Nauwkeurige hygrostaat. Waterreservoir van 2,7 ltr. maar permanente afvoer is ook mogelijk. Eenvoudig verplaatsbaar door de gemakkelijke handle en geschikt voor ruimten tot max. 175 m3. Ideaal voor bijv. kelders, schuren, boten en caravans.

Meer info opvragen


NIEUW!
luchtontvochtiger TWDD80

Degelijke adsorptie luchtdroger op basis van nieuwe techniek zonder compressor. De WDD80 is geluidarm, licht en gemakkelijk verplaatsbaar. De nieuwe adsorptie-techniek maakt de TWDD80 bij lagere temperaturen ook zeer effectief. Nauwkeurige hygrostaat. Waterreservoir van 2 ltr. maar permanente afvoer is ook mogelijk. Eenvoudig verplaatsbaar door de gemakkelijke handle en geschikt voor ruimten tot max. 160 m3. Ideaal voor bijv. kelders, schuren, boten en caravans.

Meer info opvragen


Luchtontvochtiger TPL10

Uiterst solide luchtontvochtiger met nauwkeurige hygrostaat. Groot waterreservoir van 11 ltr., ook permanente afvoer mogelijk. Verrijdbaar en geschikt voor ruimten tot max. 270 m3.

Meer info opvragen


Luchtontvochtiger TPL18

Uiterst solide luchtontvochtiger met nauwkeurige hygrostaat. Groot waterreservoir van 11 ltr., ook permanente afvoer mogelijk. Verrijdbaar en geschikt voor ruimten tot max. 500 m3.

Meer info opvragen


Luchtontvochtiger TPL32

Uiterst solide luchtontvochtiger met nauwkeurige hygrostaat. Groot waterreservoir van 11 ltr., ook permanente afvoer mogelijk. Verrijdbaar en geschikt voor ruimten tot max. 700 m3.

Meer info opvragen


NIEUW!
Luchtontvochtiger TDS40S

Uiterst solide luchtontvochtiger met nauwkeurige hygrostaat. Uitgerust met een schroefcompressor heeft deze ontvochtiger een zeer hoge capaciteit. Zeer geschikt voor zeer vochtige ruimtes zoals kelders en wasruimtes. Groot waterreservoir en Verrijdbaar

Meer info opvragen


NIEUW!
Luchtontvochtiger TWCD6

Uiterst solide luchtontvochtiger met nauwkeurige hygrostaat. Vanwege de extreem hoge capaciteit is deze ontvochtiger zeer geschikt voor o.a. bouwplaatsen. Uitsluitend permanente afvoer mogelijk en verrijdbaar.

Meer info opvragen


NIEUW!
Luchtontvochtiger aan de wand TWPF55

Wandontvochtiger met zeer hoge capaciteit. Zeer geschikt voor o.a. zwembaden door bescherming van de inwendige techniek tegen o.a. chloor. Op plaatsen waar andere ontvochtigers het laten afweten doet de TWPF52 rustig zijn werk, jaar-in-jaar-uit. Uitsluitend permanente afvoer mogelijk.

Meer info opvragen


NIEUW!
Luchtontvochtiger aan de wand TWPF100

Wandontvochtiger met zeer hoge capaciteit. De grotere broer van de TWPF52 met bijna capaciteits-verdubbeling. Door bescherming van de inwendige techniek tegen o.a. chloor is deze krachtpatser ook zeer geschikt voor o.a. zwembaden. Op plaatsen waar andere ontvochtigers het laten afweten doet de TWPF100 net als de TWPF52 rustig zijn werk, jaar-in-jaar-uit. Uitsluitend permanente afvoer mogelijk.

Meer info opvragen


Keramische heteluchtkachel/heater TH184

Krachtige en verplaatsbare heater met infra-rood afstandsbediening en panel met digitale bediening.
2 geruisarme verwarmingsstanden 1100/1800W en timer-funktie. Verwarmt snel en efficiënt door de roterende zwenkbeweging. Hoogte: 53 cm.

Meer info opvragen


TM06 airconditioner Mono 7

Compacte en stijlvolle mono-airconditioner. Verrijdbaar. Geen buiten-unit. koelvermogen 1800W (opgenomen vermogen 850W). Geschikt voor ruimtes tot 50 m3. Laag geluidsniveau.

Meer info opvragen


TM12 airconditioner Split

Compacte en stijlvolle split-airconditioner. Verrijdbaar. Koelvermogen 3500W (opgenomen vermogen 1300W). Geschikt voor ruimtes tot 125 m3.

Meer info opvragen

 
Thyzo BV: producent en importeur van facilitaire-apparatuur. Ook levering aan eindgebruikers!

home •  handdroger •  luchtreiniger •  ontvochtiger •  bevochtiger •